کانکتور IDC

کانکتور IDC

کانکتور IDC چیست؟

دنیای کانکتور ها بیش از آن چیزی که فکر کنید گسترده است. کانکتور یا اتصال دهنده به نحوی می تواند سازه ای را به سازه دیگر وصل کند. با ایجاد شدن این اتصال جمعی از داده ها که عمدتا سیگنال های الکتریکی هستند میان دو دستگاه رد و بدل می شوند. در این میان کانکتور IDC از جمله اعضای این گروه است که کمتر کسی با آن آشنایی دارد. این نمونه طوری طراحی شده است که برای اتصال کابل های تخت به مدار یا ایحاد جریان در رایانه مناسب باشد. اتصال دهنده IDC انواع  مختلفی دارند که هر یک برای کارایی خاصی طراحی شده اند. در ادامه هر یک را به اختصار شرح می دهیم.

کارایی کانکتور lDC

این کانکتور نوعی راهنمایی کننده پین است که می تواند کابل هایی با سطح صاف را بر روی برد نصب کرده و یا جریان را در یک سیستم رایانه ای ایجاد کند. این سازه از یک قاب با سطح صاف ساخته شده است که بخش های مختلف آن به صورت مجزا کار می کنند. کلیه اتصالاتی که در این کانکتور جای داده شده است به وسیله قطعه ای به نام ماژول فشرده سازی می شود. در این حالت نوعی تماس الکتریکی ایجاد شده، و کابل را بدون نیاز به لحیم کاری به مدار وصل می کند. ایجاد جریان میان دستگاه های الکتریکی و نصب کابل های فلت به سامانه از جمله کاربرد های کانکتور IDC است. 

 

کانکتور IDC

انواع اتصال دهنده آی دی سی

انواع کانکتور آی دی سی می تواند بر اساس تعداد پین هایی ‌که در خود جای داده اند یا سازه ای که در آن نصب می شوند به دسته های مختلفی تقسیم شوند. البته که این گروه بندی درباره ابعاد، طراحی ساختاری و زاویه نصب سازه نیز صدق می کند. با این وجود انواع کانکتور IDC به صورت کلی به شرح زیر است.
  1. کانکتور سوکتی
  2. کانکتور گارگریب
  3. کانکتور موزیک باند
  4. کانکتور راست زاویه 
  5. کانکتور محلول 

خصوصیات کانکتور IDC

اولین ویژگی که آن را به کانکتور آی دی سی نسبت می دهند اتصال سریع و البته آسان آن است. این اقلام طوری طراحی شده اند که برای اتصال کابل و مدار به یکدیگر، نیازی به از بین بردن عایق سیم ندارند. بدیهی است که این امر می تواند تاثیر به سزایی در کاهش هزینه و البته زمان صرف شده بگذارد. قابلیت اطمینان بالا، دومین خصوصیتی است که می توان آن را به این کانکتور ها نسبت داد. نوع اتصال ایجاد شده در این ابزارها به شکل گازی صورت می گیرد. به همین خاطر است که پیوند ایجاد شده محکم و استوار است. 
درصد تراکمی که به وسیله کانکتور آی دی سی ایجاد می شود بسیار بالا است. به همین منظور آن را در سازه هایی استفاده می کنند که ضمن داشتن فضای اندک به درصد بالایی از رد و بدل شدن اطلاعات نیازمند اند. ناگفته نماند که این اقلام سیم های ربانی را در حالی به دیگر کابل ها متصل کنند که گام هایشان با دیگری تفاوت دارد. فرقی نمی کند که چه نوع دستگاهی را در اختیار دارید یا بودجه شما برای خرید چقدر است، در هر صورت کانکتور IDC با داشتن مدل ها و طراحی های مختلف، می تواند به نیاز شما پاسخ دهد. این خصوصیت با وجود قیمت به صرفه این کانکتور ها تشدید می شود.

نحوه عملکرد کابل lDC

همان طور که قبلا به آن اشاره کردیم، این نوع کانکتور طوری طراحی شده است که اتصال میان کابل و برد را طوری برقرار کند که نیازی به از بین بردن پوشش سیم وجود نداشته باشد. در این حین کابل ها با کمی فشار (و یا بهره گیری از ابزاری خاص) به داخل اتصال دهنده هدایت می شوند. کانکتور  lDC حاوی چند سری تیز است که مرز بین حفاظ کابل و رشته سیم ها را نقض کرده، و یک رشته ارتباطی را با هسته مرکزی ایجاد می کند. در این حین نوعی اتصال الکتریکی گازی ایجاد شده است که ضمن مطمئن بودن، ایمنی بالایی هم دارد. 

 

کانکتور IDC

 

نکات استفاده از کانکتور آی دی سی 

بدیهی است که کانکتور انتخاب شده شما باید با نوع دستگاه و کاربردی که از آن انتظار دارید تطابق داشته باشد. در واقع این سازگاری اولین و مهمترین نکته ای است که باید آن را در حین خرید این اتصال دهنده به یاد داشته باشید. پیش از آنکه سیم های تخت یا به اصطلاح روبانی را به مدار وصل کنید، مطمئن شوید که کابل ها به درستی بر روی اتصال دهنده چفت شده اند. بهتر است این پروسه را به صورت دستی انجام ندهید، چرا که داشتن تجهیزات مناسب برای نصب و حذف کابل از کانکتور جزو واجبات است. 

نکات خرید کانکتور lDC

در هنگام خرید این نوع کانکتورها باید به برخی پارامتر ها توجه داشته باشید. مهم است که اتصال دهنده شما چه ساختاری دارد و یا تعداد پین ها و گام های آن چقدر است. این مهم بودن درباره کیفیت ساخت بدنه، جنس تیغه ها و عملکرد کلی سازه نیز صدق می شود. فراموش نکنید که ضمن توجه به ویژگی های فیزیکی، مشخصه های فنی دستگاه را نیز مد نظر قرار دهید. اینکه محدوده کاری کانکتور شما از نظر ولتاژ و جریان چقدر است مشخصه مهمی است که کمتر کسی به آن توجه می کند. 
زمانی که با بررسی کلیه جزئیات ذکر شده توانستید نوع کانکتور مد نظر خود را انتخاب کنید، نوبت آن است که یک عرضه کننده معتبر را در میان جمعی از فروشندگان این دسته شناسایی کنید. خوشبختانه ما کارتان را آسان کرده ایم، فرقی نمی کند که چه نوع کانکتوری را نیاز داشته باشید یا بودجه مالی شما چقدر باشد. در هر صورت مجموعه بزرگ آر اف کمپانی می تواند جمعی از بهترین و با کیفیت ترین اتصال دهنگان سیستم را با پایین ترین قیمت ممکن به شما ارائه دهد. کیفیت، اصالت، به صرفه بودن و مشتری مداری از جمله ویژگی  های بارز مجموعه آر اف است. همین حالا می توانید با مراجعه به اطلاعات درج شده در صفحه، کانکتور مد نظرتان را خریداری کنید.

سوالات متداول 

1- کانکتور lDC برای نصب چه نوع کابل هایی‌ طراحی شده است؟ کابل های تخت یا روبانی شکل.
2- اصلی ترین خصوصیات این اتصال دهنده ها شامل چیست؟ ایجاد اتصالی پر سرعت و ایمن مهم ترین ویژگی این مدل کابل است.
3- کانکتور آی دی سی چه معایبی دارد؟ عمر مفید آن در مقایسه با دیگر اقلام مشابه کمتر است.
۱۶
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.
 

تحویل سریع

پشتیبانی 24 ساعته

ضمانت اصل بودن کالا

تعویض 7روزه

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

واردات، تهیه و توزیع انواع کابل و کانکتورهای مخابراتی RF، با بهترین کیفیت از معتبرترین کمپانی های جهان در کمترین زمان و با بهترین قیمت

فروشگاه آر اف با فراهم آوردن مجموعه ای از قطعات الکترونیک و انواع کابل و کانکتور توانسته به مقدار زیادی از نیازهای داخلی پاسخ دهد.
 
 
samandehi